Om Oss

Inhamn Förlag utgör stommen för vår kreativa ambition, en arbetsplattform där vi båda samverkar och inspirerar varandra.

Vi arbetar med sådant som intresserar oss; bilder, spel (rollspel, kortspel mm.), serier (comics) och skrivande i berättarform (böcker).

 

DAGÖN var vårt första projekt ihop och det som blev starten för Inhamn Förlag. Manuset har blivit en bok och vad som mer kan bli utav det återstår att se.

 

Fredrik & Joakim

- Inhamn Förlag -

 

 

Fredrik Kaufeldt Olsson

Född 1974

Har arbetat som lärare i Ma/NO i snart två decennier och är till vardags 50% föräldraledig. Nörd to the bone precis som min serieskaparkumpan här intill och därtill oerhört glad och optimistisk över det här projektet.

Alf Joakim Persson

Född 1974

Klasskamrat med Fredrik från 4:e klass och genom hela grundskoletiden. Har under det sista 20 åren spelat en hel del rollspel ihop men först det sista två åren verkligen lärt känna varandra och blivit goda vänner.

Gick 3 åriga Estetiska linjen på Magnus Åbergsgymnasiet i Trollhättan. Är över lag självlärd vad gäller bildskapande och har testat på diverse olika tekninker. Serie- och spelnörd.

 

Jobbar i dagsläget mest med digital teknik och då främst vektorgrafik.

 

I djupet väntar drömmaren på att stjärnorna står rätt.

joakim@inhamn.se +46 708 64 06 76

Kontaktinformation

Viddesgärde 208

444 96 Ödsmål

Org. nr: 969778-8033

fredrik@inhamn.se +46 703 46 89 47

© Copyright All Rights Reserved