Om Oss

Inhamn Förlag utgör stommen för vår kreativa ambition, en arbetsplattform för ett serieprojekt som går under namnet Dagön.

Vi ser dock möjligheter att bredda detta och hoppas kunna växa organsikt när nya möjligheter dyker upp. För närvarande är vi rent formellt, ett handelsbolag, men om projektet kommer så långt, att utgivning kan bli aktuellt, är grundidén att Inhamn Förlag övergår till att vara ett förlag i egentlig mening.

 

Till dess är du som förirrat dig hit, hjärtligt välkommen att följa arbetet med projekt Dagön och andra åtaganden i kreativ anda vilket vi tar oss an.

 

/Fredrik & Joakim

- Inhamn Förlag -

 

 

Fredrik Kaufeldt Olsson

Född 1974

Har arbetat som lärare i Ma/NO i snart två decennier och är till vardags 50% föräldraledig. Nörd to the bone precis som min serieskaparkumpan här intill och därtill oerhört glad och optimistisk över det här projektet.

Alf Joakim Persson

Född 1974

Klasskamrat med Fredrik från 4:e klass och genom hela grundskoletiden. Har under det sista 20 åren spelat en hel del rollspel ihop men först det sista två åren verkligen lärt känna varandra och blivit goda vänner.

Gick 3 åriga Estetiska linjen på Magnus Åbergsgymnasiet i Trollhättan. Är över lag självlärd vad gäller bildskapande och har testat på diverse olika tekninker. Serie- och spelnörd med Mutant och Drakar och Demoner i ungdomen. Jobbar i dagsläget mest med digital teknik och då främst vektorgrafik.

 

Kontaktinformation

Viddesgärde 208

444 96 Ödsmål

Org. nr: 969778-8033

fredrik@inhamn.se +46 703 46 89 47

joakim@inhamn.se +46 708 64 06 76

I djupet väntar drömmaren på att stjärnorna står rätt.

Copyright © All Rights Reserved